Αυξήστε τις πωλήσεις με το WooPayments

Απλοποιημένες πληρωμές για τα καταστήματα στην Ελλάδα 🇬🇷

Το WooPayments είναι η απλή και ολοκληρωμένη λύση για την ενίσχυση της εμπειρίας πληρωμών σας που θα έχει ως αποτέλεσμα να εξοικονομήσετε χρόνο για να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας.

Είναι δωρεάν και η έναρξη χρήσης του είναι εύκολη, χωρίς κόστος ρύθμισης ή μηνιαία τέλη.

Προσφέρετε στους πελάτες σας τους αγαπημένους τους τρόπους πληρωμής

Τόσοι διαφορετικοί τρόποι πληρωμής, χωρίς κρυφές προμήθειεςΔεχτείτε με ασφάλεια πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, Apple Pay, επαναλαμβανόμενα έσοδα, επιταχυνόμενο checkout, και περισσότερα σε 135+ νομίσματα με το WooPayments.

Δεν υπάρχουν έξοδα εγκατάστασης ή κρυφές χρεώσεις – η pay-as-you-go τιμολογιακή πολιτική μας αφαιρεί κατευθείαν την προμήθεια από κάθε πληρωμή που πραματοποιείται με το WooPayments. Δείτε τις προμήθειες για την χώρα σας.

Πρόσθετοι μέθοδοι πληρωμής

giropay

Προσφέρετε στους πελάτες στη Γερμανία έναν βολικό τρόπο πληρωμής, ενεργοποιώντας το giropay στο WooPayments.

Προμήθεια: 1.4% + €0.25

iDEAL

Εξασφαλίστε περισσότερες πωλήσεις με την πιο δημοφιλή διαδικτυακή μέθοδο πληρωμής στην Ολλανδία.

Προμήθεια: €0.29

Przelewy24

Το Przelewy24 υποστηρίζει 165 τράπεζες και διάφορες άλλες μεθόδους πληρωμής για να σας συνδέσει με περισσότερους πελάτες χρησιμοποιώντας τον τρόπο πληρωμής που προτιμούν.

Προμήθεια: 2.2% + €0.25

Bancontact

Αποδεχθείτε πληρωμές αξιοποιώντας την πιο δημοφιλή διαδικτυακή μέθοδο πληρωμής στο Βέλγιο, χρησιμοποιώντας το Bancontact μέσω του WooPayments.

Προμήθεια: 1.4% + €0.25

Πληρωθείτε με το WooPayments

Είστε έτοιμοι να απλοποιήσετε τη ροή εργασιών πληρωμής σας αυξάνοντας ταυτόχρονα τις μετατροπές και μειώνοντας τις μη ολοκληρωμένες αγορές; Κατεβάστε σήμερα το WooPayments, δωρεάν.

Υποστηρίζεται από αληθινούς ανθρώπους.

Η ομάδα των τεχνικών μας εργάζεται εξ αποστάσεως από 58 χώρες, παρέχοντας υποστήριξη πελατών σε πολλές ζώνες ώρας – επικοινωνήστε μαζί μας.

WooCommerce

Η πιο προσαρμόσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για τη δημιουργία της
επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.